Ванзуряк і Москаль не голосували за скасування високих пенсій Рибаку і собі. Чому – дізнавався \”Час\”

Ванзуряк і Москаль не голосували за скасування високих пенсій Рибаку і собі. Чому - дізнавався \"Час\"Депутати верховної ради вже вкотре спробували обмежити собі пільги. І їм це вкотре не вдається.

Цього разу парламент не підтримав законопроект про відміну величезних депутатських та чиновницьких пенсій. Що й говорити, коли пенсія спікера парламенті Володимира Рибака становить 30 000 грн. За цей проект проголосували 198 порядних депутатів. Навіть кілька регіоналів були \”за\”. А член фракції \”УДАР\”, наш земляк Роман Ванзуряк був відсутній. Також відсутнім виявився й наш земляк генерал-пенсіонер Геннадій Москаль з ВО \”Батьківщина\”.

Ми запитали у народного депутата Романа Ванзуряка:

– Ви проти того, аби пенсіонери в Україні були рівними? – питаємо.

– Та ні. Я за.

– То чому не голосували за скасування величезних пенсій депутатам і високим чиновникам?

– Я захворів. Тепер на лікарняному. Не зміг бути присутнім у залі під час голосування, – відповів Роман Ванзуряк.

Народний депутат Геннадій Москаль розставив всі крапки над \”і\”.

– Є 4 законопроекти пенсійної реформи, – каже Москаль. – Найкращий з них – це законопроект нашої колеги Денисової. За нього я й проголосую. Він дає можливість не тільки обмежити високі пенсії, а й справедливий у ставленні до всіх пенсіонерів України. А штатний провокатор партії регіонів Ляшко відпрацював кілька срібняків у своїх хазяїв. Увів в оману український народ і все.

peredplata