Регіонали Буковини почали поїдати самих себе

Регіонали Буковини почали поїдати самих себеУ Чернівецькій міській раді почались процеси поїдання один одного тими, кого ще недавно об’єднували спільні іудині справи обезголовлення міста.

Вони не могли довго жити у мирі і дружбі. Бо не було для цього ґрунту. Вони поєдналися у зраді. Депутати від ВО «Батьківщина» зрадили Юлію Тимошенко, партію, ідею і Батьківщину й перейшли на службу до партії регіонів. «Наша Україна» зі своїми зрадниками здобула собі по 30 срібняків. Спочатку вони разом поїдали чужаків, а коли не вистачило грошей від Фірташа, почали поїдати один одного.

Тушки перейшли до «Рідного міста». До них притулився і секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Тушкам потрібні посади. А вони – у регіоналів. Тому тушки оголосили війну партії регіонів. Спочатку вони «з’їли» заступника голови Тимофєєва, потім начальника департаменту ЖКГ Кушнірика, потім депутата Урсуляна, потім іншого депутата Ткача, потім… А зараз «з’їдають» начальника департаменту містобудування та земельних відносин Чернівецької міської ради Володимира Ніконова. У міськраді створена комісія, яка провадить службове розслідування діяльності регіонала Ніконова. Очолює комісію Петро Ротар – тушка з «Батьківщини». Членами комісії є тушки з «Нашої України». І навіть Марина Гаєвська – тушка з «Фронту Змін». Ніконова відсторонили. І яким же було здивування усіх, коли Михайлішин виконуючим обов’язки начальника департаменту привів… стушкованого Володимира Бешлея. Він хотів призначити його першим заступником. Але, певно, щось там не виходить. Не проголосують за тушку Бешлея, мабуть. Тож став Бешлей земельних відносин майстром. Коли представили його колективу, то останньому мову відібрало і досі не відпустило.

А голова партії регіонів Буковини Михайло Папієв набундючено мовчить. Ніби все у нього під контролем. А контроль уже давно від рук відбився, ще на довиборах до Чернівецької обласної ради, коли Папієв висунув свого колишнього есдека ректора БДМУ Бойчука, а «Рідне місто» — Білогорку. Останній виграв, а Папієв зробив вигляд, нібито він все це придумав і проконтролював.

Зараз також робить вигляд. А «Рідне місто» почало рулити. Чи не перед виборами?..

peredplata