Замість збройних сил юнаків з 2014 року набиратимуть у внутрішні війська

Замість збройних сил юнаків з 2014 року набиратимуть у внутрішні військаРеформа скінчилася побудовою армії спрямованої проти населення або ПРИЗОВ ПОМЕР, ХАЙ ЖИВЕ ПРИЗОВ! Так охарактеризував Указ президента \”Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України та звільнення в запас військовослужбовців у 2014 році\” експерт Інституту політичної освіти Олександр Солонтай на своїй сторінці в ФБ.

Подаємо спершу текст самого указу:

Відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 Конституції України, на виконання законів України «Про військовий обов\’язок і військову службу», «Про внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України» постановляю:

1. Не проводити у 2014 році призов до Збройних Сил України та інших військових формувань (крім внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України).

Призвати на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України придатних за станом здоров\’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 25-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу:

1) у квітні – травні 2014 року;

2) у жовтні – листопаді 2014 року.

2. Визначити на 2014 рік такі строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу, зазначених у частині другій статті 1 цього Указу:

1) квітень – травень;

2) жовтень – листопад.

3. Кабінету Міністрів України визначити чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, та обсяги видатків для проведення чергових призовів у 2014 році.

4. Кабінету Міністрів України, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити виконання заходів, пов\’язаних із підготовкою та проведенням у 2014 році чергових призовів громадян України на строкову військову службу до внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України.

5. Звільнити в запас із Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, Державної спеціальної служби транспорту:

1) військовослужбовців, які призвані на строкову військову службу, мають вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем підготовки спеціаліста або магістра та вислужили встановлені строки строкової військової служби:

у січні – лютому 2014 року;

у липні – серпні 2014 року;

2) інших військовослужбовців, які вислужили встановлені строки строкової військової служби:

у квітні – травні 2014 року;

у жовтні – листопаді 2014 року.

6. Міністерству інфраструктури України забезпечити за заявками Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України перевезення осіб, зазначених у частині другій статті 1 і статті 5 цього Указу, з додержанням вимог безпеки та проведення розрахунків за ці перевезення згідно з діючими тарифами.

7. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування, крім пункту 1 частини другої статті 1, який набирає чинності з 1 березня 2014 року, та пункту 2 частини другої статті 1, який набирає чинності з 1 вересня 2014 року.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

14 жовтня 2013 року

Ось, що про це сказав Олександр Солонтай:

Таке можливо тільки у нас. Три різних президенти та купа прем\’єрів обіцяли скасувати примусовий набір армію і перейти на професійну, а для громадян створити сучасний спосіб виконання військового обов\’язку (збори, підготовка резервістів тощо). І от настало 14 жовтня, символічний для українських військових день. Пафосно оголосили про те, що видано відповідний указ.

Читаємо: \”Кабінету Міністрів України визначити чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу…у 2014 році.\” НЕМА СЛІВ! Раніше був призов в Збройні Сили, а тепер 100% призову піде у….ВНУТРІШНІ ВІЙСЬКА!!!!

Отже, призовна армія залишається, просто влада вже не соромиться прямо в документах називати ім\’я свого головного ворога – народ. Тому війська відповідно внутрішні, і підпорядковані вони відповідно МВС.

А справжня армія!? Вона має завершити продаж майна, землі….та самоліквідуватися – саме так на неї дивиться влада. АЛЕ НІ, ТАК НЕ БУДЕ, ДЛЯ ЦЬОГО Є МИ, ГРОМАДЯНИ!!!

peredplata