Помилування Тимошенко можуть розглянути в четвер?

Помилування Тимошенко можуть розглянути в четвер?Опозиція розробляє свій проект для виїзду екс-прем\’єра Юлії Тимошенко на лікування в Німеччину, а питання про її помилування може бути розглянутий уже в четвер.
Про це пише газета Комерсант-Україна

Обговорити ситуацію, пов\’язану з виїздом Юлії Тимошенко за кордон, в опозиції планують у понеділок о 9.00 на ранковому засіданні фракції \”Батьківщина\”.
\”Наш хлопці всі вихідні займалися розробкою власного законопроекту на цю тему. Що ми будемо робити — вирішимо вранці на засіданні фракції. У понеділок я зустрінуся із президентом Чехії, крім того, для нас важливо, що Патрік Кокс і Олександр Квасьневський повертаються в Україну\”,— заявила депутат Олександра Кужель.

Тим часом, питання звільнення Юлії Тимошенко на підставі клопотання місії Патріка Кокса й Олександра Квасьневського може вирішитись вже в четвер.
\”Це питання ще не розглядалося на засіданні комісії при президенті з питань помилування. Найближче засідання комісії призначене на 24 жовтня\”,— повідомив член комісії народний депутат від Партії регіонів Сергій Гриневецький.

Джерело Українська правда

peredplata