Буковинські депутати голосували за євроінтеграційні закони

Буковинські депутати голосували за євроінтеграційні закониНародні депутати-мажоритарники з Буковини в цілому підтримали євроінтеграційні законопроекти. Про це повідомив представник ГМ \”ОПОРА\” Тарас Прокоп, презентуючи сьогодні сайт про роботу парламентарів.

Так, з 12 ініціатив члени фракції ВО \”Батьківщини\” Микола Федорук та Олександр Фищук не брали участі в голосуванні за 2 законопроекти. Регіонали Геннадій Федоряк та Артем Семенюк не голосували за 1 з законопроектів. Окрім того, під час голосування за законопроект \”Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення законодавства у відповідність з Кримінальним процесуальним кодексом України\” Микола Федорук від голосування, а Олександр Фищук голосував проти.

Жоден із мажоритарників Буковини не був відсутнім під час обговорення євроінтеграційних законопроектів, хоча не проявляли активності і не брали участі в обговоренні, внесенні пропозицій, поправок тощо.

Від редакції.

Дивною видається позиція депутатів від ВО \”Батьківщини\”, адже саме вони є найбільшими поборниками євроінтеграції. А тут чотири неголосування та одне голосування проти. В порівнянні з депутатами-регіоналами такі результати більш ніж неочікувані.

peredplata