\”Чернівецька влада пішла війною на громаду\”, _ Максим Бурбак

"Чернівецька  влада пішла війною на громаду", _ Максим БурбакДумаю, що дуже скоро керманич міста Михайлішин очолить фракцію політичних камікадзе у Чернівецькій міськраді. Хто їх консультує? Невже фахівець із знищення місцевого самоврядування Руснак не може провести з цією бригадою лікнеп з історії ведення військових дій.

Воювати на два фронти можуть дозволити собі лише дуже підготовлені та досвідчені. А відкривати ще й третій фронт- це взагалі самогубство. Останні дії «бригади з покращення в Чернівцях» можна розглядати лише, як початок військових дій проти всіх, а головне проти членів територіальної громади міста Чернівців (підприємці 5-го сектору, жителі «хрущовок», яким відрубують газ напередодні зими). Виглядає, що книжки вони навряд чи читали, а з підручника з історії самокрутки зробили ще в школі.

Бліцкриг в Чернівцях не пройде, а на носі ЗИМА, яка вже не раз, знову ж таки з історії, дуже надовго запам’яталась і Наполеону, і Гітлеру.

P.S. Чомусь угоду підписали лише підприємці та Сербінчук, а вона повинна була б бути тристоронньою. Третя сторона – відомий член виконкому Продан Василь, який, зі слів підприємців, днює і ночує на 5-му секторі. Переживає за реконструкцію, та й закинув кураторство міськрадою, а без команди, як кажуть, військо гине …

Максим Бурбак, народний депутат України

peredplata