Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на \”Буковинське віче\”

Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"Історичний фарс під назвою \”Буковинське віче\” від обласної влади в розпалі. До Чернівців з самого ранку на автобусах підвозять бюджетників з районів. Ми особисто зафіксували кілька автобусів, які супроводжували працівники міліції, зі сторони Глибоцького району.

Біля стадіону \”Буковина\” стояло з 10-12 автобусів Новоселицького напрямку.

Міліція перекрила рух транспорту центральними вулицями міста:

Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"

Влада зібрала (зігнала) кілька тисяч людей на "Буковинське віче"

Вже до 12:00 Центральна площа була заповнена народом. Люди групують по районам. Біля кожної групи стоїть людина з бейджиком \”Організатор\”. На Центральній площі змонтована чи не найкраща за багато років сцена з написом \”Буковинське віче\”. Під сценою стоять молодики з бейджиками \”Громадський порядок\”. А попри сцену ходять представники громадських організацій та національно-культурних товариств теж з бейджиками.

Подалі від народу стоять депутати обласної ради від партії регіонів, очільники управлінь, адміністрацій, рад.

Молоді люди серед \”учасників Буковинського віча\” роздають примірники спецвипуску газети \”Свобода слова\”, засновником якої є дружина голови Чернівецької ОДА Папієва, на тему: \”3 листопада – Буковинське віче. Подія, яка увійде в історію Буковини, України та Європи.

Також учасникам роздають проект звернення до українського народу, до президента та європейської спільноти із закликом щодо підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Нагадаємо, буковинські науковці вже назвали владне віче історичним фарсом.

peredplata