Партія регіонів використала громадський сектор Буковини у власних партійних інтересах

Партія регіонів використала громадський сектор Буковини у власних партійних інтересахПапієв тішиться, що більше 80 громадських організацій Буковини закликали небайдужих громадян залучиться до відзначення 95-ої річниці буковинського віча 3 листопада. Завдяки підписам шановних і шанованих на Буковині людей голова ОДА, есдек і регіонал Папієв М. М. легітимізував віче за народною ініціативою. Хоча, насправді, воно було швидше за все владою зігнане і владою використане для своєї адміністративно-кар’єрної мети.

Повною чашею цинізму стало те, що Папієв, одержавши підписи лідерів ГО, насправді їх обманув. Бо саме віче пройшло за ініціативи Чернівецької обласної організації партії регіонів. Про це вже написано документ на офіційному сайті ПР.

Обмануті, принижені, спаплюжені та опущені Папієвим і партією регіонів буковинські ГО і їхні лідери. Вони мали б тепер вимагати сатисфакції і категорично заперечувати свою причетність до заходів партії регіонів на Буковині.

Про це, певно, хочуть заявити людям ті порядні і шановані буковинці, підписи яких використано з брутальною метою партією регіонів.

Зокрема, професор ЧНУ Анатолій Круглашов, кандидат наук Ігор Гаврада, кандидат наук Ярослав Кирпушко, кандидат наук Ігор Мельничук. Можуть себе вважати обманутими партією регіонів і її лідерами голова ЧОГО «Буковинський центр виборчих технологій», член Української незалежної партії Ігор Баб’юк, кандидат наук, заступник голови обкому «Нашої України» Віктор Павлюк, голова товариства «Просвіта» Остап Савчук та інші. Вони щиро підписували звернення до буковинців щодо святкування 95-ої річниці Буковинського віча і закликали до інтеграції України з ЄС. Але вони точно не дозволяли партії регіонів користуватися благими намірами у своїх корисливих підлих цілях.

А ми продовжуватимемо публікувати прізвища тих, хто підписав заклик до буковинців і вважає, що ПР використала їх і спаплюжила високі і благі наміри чесних людей.

\”Час\” готовий публікувати звернення ГО-підписантів того звернення та їх позицію з цього приводу.

peredplata