Київське віче: опозиція і Папієв кличуть

Київське віче: опозиція і Папієв кличутьУ неділю, 24 листопада, опозиційні партії та всі люди зі здоровим глуздом запрошують до Києва.
У центрі столиці на Європейському майдані відбудеться величезний мітинг на підтримку євроінтеграційних процесів, які в останні дні згортає влада і її партія регіонів.
Серед євроінтеграторів у середовищі регіоналів позитивно себе показала навіть Чернівецька обласна організація партії регіонів на чолі з її лідером, головою ОДА Михайлом Миколайовичем Папієвим. Недавно, 3 листопада, Михайло Папієв організував у Чернівцях Буковинське віче під гаслом «Європа кличе!». На ньому було 12000 (влада каже, що 15000) буковинців. Вони усі як один виступили за входження України до Європейського Союзу. Звернулися до країн-членів ЄС, парламенту і особисто до президента Януковича, аби вони зробили все, що від них вимагається, для вступу України в ЄС.
Янукович і його команда за ці дні зробили різкий розворот до Росії. Постала небезпека зриву підписання угоди у Вільнюсі. Тому опозиція просить всіх до Києва, аби «допомогти» президентові визначитися у правильному європейському курсі.
Кажуть, що одна із найчисельніших делегацій на столичному майдані буде буковинська. З огляду на те, як було проведено віче 3 листопада, цю делегацію повинен би очолити голова ОДА Михайло Папієв.

peredplata