Москаль-Папієву: “Ви літаєти як бузьок над буковинским ур’ядом…»

Москаль-Папієву: “Ви літаєти як бузьок над буковинским ур’ядом…»Оскільки народний депутат України Геннадій Москаль не отримав запрошення на святкування Буковинського Віче, яке відзначалося 3 листопада 2013 року й було приурочене Вільнюському саміту про підписання Україною асоціації з ЄС, то Геннадій Москаль запрошує голову Чернівецької ОДА Михайла Папієва на Віче, яке відбудеться 24 листопада 2013 року в Києві на підтримку Вільнюського саміту.
Фото з сайту \”Буковинської правди\”

Текст запрошення написано гуцульським діалектом.

Поважні Газдо!
Буковинський патрійоте пане Міхайле. До Вас звертаєтси посол Геннадій Москаль.
Усі гори чули шо Ви скликали дуже файне Віче. Так єк Голова ОДА то це Ви файно зробили, коби лиш це було у Вашому серци. А чого мене як посла не закликали? Йо, ми собі втямили, шо Ви пане мали мене за сміттє, а самі літаєти як бузьок над Буковинським ур”ядом. Но ми таким людим ни дивуємоси, корті кроми себе нікого ни любит і ни поважєт.
А ми поважєм кожну особину єк вона нас навіть не суфірєєт.
Ми би си мали гонір і просили Вас файно, пане Міхайле, а Ви би си не були так прошені і прийшли до нас на свето-Віче, де ми будеме гратулювати вступу до Європейського гурту, шо буде скликатиси 24 падолиста цего року у місті Кийові по-полудні, після служби.
Ми будеме Вас визирати з фаною Європейської унії. Йо пане Місю? Йо, йо……
Маю гонір і п’ю до Вас. Посол Геннадій Москаль.
Складено 20 падолиста цего року.

З повагою,
народний депутат Верховної Ради України
VIІ скликання,
перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією
Г.Г. Москаль

peredplata