Юлія Тимошенко дала Януковичу три поради – щодо України, щодо Росії та щодо себе

Юлія Тимошенко дала Януковичу три поради - щодо України, щодо Росії та щодо себеЮлія Тимошенко закликає президента Віктора Януковича скликати позачергове засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО) і прийняти рішення про підписання угоди про асоціацію з ЄС.
Про це йдеться у відкритому листі Тимошенко до Януковича, яке зачитав журналістам у Харкові захисник екс-прем\’єра Сергій Власенко, повідомляє УНІАН. 

«Віктор Федорович, я раджу Вам і прошу Вас якомога швидше зібрати Раду національної безпеки і оборони, вислухати з батьківським увагою, як ви вмієте, всі сумніви вашого уряду щодо ускладнення відносин з Росією, визнати, що Ви розумієте їхнє щире хвилювання, і негайно на позачерговому засіданні РНБО прийняти рішення про підписання угоди про асоціацію » , – йдеться в листі Тимошенко. 


Екс-прем\’єр також зазначила, що якщо таке рішення буде прийняте, то вона звернеться до європейських лідерів з проханням підписати угоду без виконання всіх критеріїв. Тимошенко дала три поради Януковичу: перша – вибирати вектор розвитку України безвідносно до того, як це вплине на майбутні президентські вибори; друга – за жодних обставин не залишатися сам на сам з Росією; і третя – не комплексувати з приводу її звільнення. 

«Вбиваючи угоду, Ви робите головну помилку свого життя» , – підкреслила Тимошенко.


Власенко сказав, що Тимошенко розцінює вчорашнє рішення Кабміну як «українське ГКЧП». За його словами, екс-прем\’єр закликала громадян висловити своє ставлення до такого рішення уряду.
Джерело: ЛIГАБiзнесIнформ

peredplata