Євромайдан в Чернівцях триває. Сьогодні о 12:30 мітинг + ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ ЄВРОМАЙДАНУ

Євромайдан в Чернівцях триває. Сьогодні о 12:30 мітинг + ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ ЄВРОМАЙДАНУЯк повідомляє активіст Євромайдану в Чернівцях Тарас Прокоп, молодь вже зібрала більше тисячі підписів під петицією з вимогою до президента, уряду підписати угоду про асоціацію з ЄС. Сьогодні о 10:30 активісти будуть закликати студентів вузів Буковини долучитись до акції. О 12.30 на Центральній площі пройде мітинг. Активісти звертаються до підприємців міста та краю підтримати Євромайдан, прийти на мітинг. Також, зважаючи на погоду, активістам, які залишаються в наметах, на вулиці, потрібні дощовики.

Як повідомив Вадим Пелех, зараз буковинська делегація, що була вчора в Києві, долучається до Євромайдану.

ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ

ЗВЕРНЕННЯ ЄВРОМАЙДАНУ В ЧЕРНІВЦЯХ

Ми, мешканці Чернівецької області та міста Чернівці, зважаючи на ті умови, які склались в Україні зі зривом підписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом та відмовою уряду продовжити підготовку до підписання угоди, вимагаємо наступне:
1. Від Президента України – приїхати на саміт у Вільнюс та підписати угоду про асоціацію з ЄС.

2. Від Кабінету Міністрів України – продовжити роботу стосовно підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС.

3. Від Чернівецької обласної ради – скликати до 27-го листопада позачергову сесію Чернівецької обласної ради – Скликати до 27-го листопада позачергову сесію Чернівецької обласної ради з прийняттям відповідного рішення до Президента та Кабміну з вимогою підписати угоду про асоціацію з ЄС.

4. До Чернівецької міської ради – скликати до 27-го листопада позачергову сесію Чернівецької міської ради з прийняттям відповідного звернення до Президента та Кабміну з вимогою підписати угоду про асоціацію з ЄС.

Ми наголошуємо на наступному:
Ситуація має бути виправлена до Вільнюського саміту. Всі необхідні умови для підписання Угоди мають бути виконані. Своєю масовою позицією ми маємо продемонструвати Європі наміри народу. Європа підписує асоціацію не з президентом, а з нами.

Угода має бути підписана!


Світлина – з мережі Вконтакті

peredplata