Депутати-опозиціонери вимагають скликання позачергової сесії Чернівецької міської ради

Депутати-опозиціонери вимагають скликання позачергової сесії Чернівецької міської радиСьогодні депутат Чернівецької міської ради Юрій Ватаманюк зареєстрував звернення 21 депутата Чернівецької міської ради до секретаря міської ради Михайлішина В.М., щодо скликання позачергової сесії.

Депутати-опозиціонери вимагають скликання позачергової сесії Чернівецької міської ради

На розгляд депутатів виноситься одне питання: \”Звернення до призидента України, Верхрвної ради Країни та кабінету Міністрів України з вимогою невідкладного відновлення процесу підготовки до укладення угоди про асоціацію з Євросоюзом\”.

– Побачимо, як кандитат в депутати Верховної Ради України Михайлішин В.М., гаслом якого на виборах було – \”Європейському місту – європейський вибір\”, на посаді секретаря міськради буде виконувати свої євроінтеграційні обіцянки та відкриє своє справжнє політичне обличчя. В разі ігнорування законних вимог депутатів останнім, залишаємо за собою право на радикальні дії задля виконання прагнень буковинців та чернівчан щодо євроїнтеграції України, – зазначив Юрій Ватаманюк на своїй сторінці в Фейсбуці.

peredplata