Палій розповів про провокацію стосовно Євромайдану та склав план дій

Палій розповів про провокацію стосовно Євромайдану та склав план дій Політолог Олександр Палій в соціальній мережі повідомив, що один з \”організаторів\” Євромайдану запропонував розпустити Майдан у разі непідписання Януковичем Угоди про Асоціацію і підписання \”меморандуму\” з обіцянкою підписати її у майбутньому.

Олександр Палій впевнений, що це провокація і вважає, що в жодному разі не можна розпускати Майдан, який в іншому випадку дуже важко буде зібрати знову.

На його погляд, план має бути наступним:

1) варто оголосити на мітингу 29-го масовий запис у 4 великі групи (без прізвищ), які чергуватимуть по-черзі на Майдані (три групи по 8 годин і одна в резерві). Ці групи будуть досить масові, можливо, по кілька тисяч осіб. Це дозволить тримати акцію постійною і довгостроковою. Тоді намети будуть просто не потрібні.

2) головне питання – розселити приїжджих, і записати у групи киян і встановити графік чергування. Наші люди будуть достатньо дисципліновані.

3) зараз доцільно не сперечатися з владою навколо наметів, а втримати інформаційні точки, які мають бути як на Майдані, так і мають виникати і будь-де.

4) крім того, регулярні мітинги на десятки тисяч. Приймати \”вахтами\” людей з різних регіонів, аби вони набиралися духу опору.

– Загалом – нарощування тиску. Пропозиція розпустити Майдан – провокація, щоб його більше ніколи не збірати.

Кажуть, Клюєв є мастаком в організації таких пунктів про розпуск Майдану. А тепер до цього приєднується й Арбузов. А потім звітують про це перед Януковичем – бо головне ж результат. А потім в когось з\”являються гроші на \”громадську діяльність\” і похід в депутати.

Але то нічого, завжди на безліч чесних людей засилали і будуть засилати провокаторів, а інакше з ними боротися неможливо, – зазначив Палій.

Джерело

peredplata