Шевченківська районна в м. Чернівцях рада вимагає відставки уряду Азарова і імпічменту президентові Януковичу

Як повідомляє керівник фракції «Батьківщина» в Шевченківській районній у м. Чернівцях раді Галина Виноградова, ще минулого тижня 19 депутатів райради внесли пропозицію про проведення позачергової сесії районної ради. За відсутності голови ради (який перебуває у відрядженні), його заступник Ірина Даведюк не скликала сесію, хоча її вимагали понад третина складу райради. Депутати вимушені були 26 листопада провести збори депутатів – за участі народного депутата України Максима Бурбака.

Позачергова сесія була проведена у понеділок, 2 грудня. На ній депутати скоригували свої вимоги, прийняті зборами депутатів і внесли в порядок денний, окрім питання про вимогу продовження євроінтеграційного курсу України, вимогу відставки уряду Азарова і імпічменту президентові. Голоси за євроінтеграцію дали навіть депутати від ПР, а інші питання були прийняті більшістю голосів (31 з 50-ти). Також депутати внесли пропозицію на наступній сесії висловити недовіру заступникові голови райради І.Даведюк.

У своєму зверненні до Верховної Ради депутати порівняли дії «Беркуту» в ніч з 29 на 30 листопада з діями фашистської Німеччини, яка бомбила мирне населення також вдосвіта – 22 червня 1941 року.
Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

peredplata