Моя відповідь – ні!

Моя відповідь – ні!Дехто з нас захитався (стомився, розчарувався) і пошепки запитує: може, нам уже треба згортати Майдан?

Моя відповідь – ні! Категорично ні! Після звірячого побиття мирних людей Беркутом, після несподіваної відмови від Європи – нам утертися і йти додому?

Не можна, як би влада нас не залякувала! Бо тоді цей страх надовго – не лише батькам, але й дітям дістанеться жити під страхом. Такого допустити не можна.

Вимоги Майдану відомі: міністр Захарченко – втратить посаду, Уряд Азарова – піде у відставку, злочинці у погонах – підуть під суд!

Переконаний, що ми з Вами змусимо владу виконати ці вимоги. Мирно і спокійно змусимо. Не звільнив Захарченка президент? Не звільнила Уряд Рада? Нічого, настане час, власноруч напишуть заяви про відставку – добовольно-прінудітєльно)

Анатолій Гриценко
Український політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (з 2012), лідер партії \”Громадянська позиція\”. Полковник запасу
.

Джерело

peredplata