В Україні здійснюється план Медведчука-Путіна – війна проти її народу.

В Україні здійснюється план Медведчука-Путіна - війна проти її народу.Під час таємних переговорів у Сочі і Москві господар Кремля Володимир Путін остаточно узгодив з президентом України Віктором Януковичем програму спільних дій, яка відома під назвою «План Медведчука-Путіна».

Мета цього плану – повне підпорядкування України Москві, аж до входження в Митний союз і структури майбутнього Євразійського альянсу, передача Росії енергетичної інфраструктури України, поділ українських активів, розрив домовленостей з Європейським Союзом, затягування будь-яких переговорів із Заходом, збільшення військової присутності Росії в Чорноморському регіоні та інше. Натомість режим в Україні отримує гарантії фінансової підтримки в розмірі 20 мільярдів доларів, надання сум активів і особисто сім\’ї Януковича і його найближчого оточення. Умова – передача всього контролю за виконанням плану «групі сірих кардиналів», а саме – Медведчука, Фірташу, Клюєва, Бойка і іже з ними.

До виборів 2015 року Україна повинна була підійти з новим, слухняним Путіну кандидатом в президенти. Янукович виводився з політичної гри з гарантіями фінансового добробуту.

Після врахованого планом Медведчука-Путіна провалу у Вільнюсі повинна була підписана «дорожня карта» і в бліц-режимі здійснено «тихий переворот». Цим планам сильно зашкодили проєвропейські протестні настрої українців. Автори перевороту опинилися перед обличчям добре організованої акції. Українці вийшли на площу, захищаючи свій вибір і свої права. Путін не врахував різниці між росіянами та українцями. Самосвідомість і воля до свободи в Україні набагато сильніша, а прояви протестів носять європейський характер, висловлюючись в мирних демонстраціях і страйках.

Як у Кремлі, так і в Межигір\’ї (особиста резиденція Януковича) протести шокували і посіяли паніку. План опинився під загрозою зриву. Втім, один з авторів цього плану Віктор Медведчук швидше за все мав план Б. Він враховував стан українського суспільства та вплив на нього опозиції, яка в Україні, на відміну від Росії, має силу. У ці дні та години план коректується. Він, безумовно, має ту ж мету – передати всю повноту влади кліці Медведчука. Готується і силовий сценарій. Для цього у Путіна, як досвідченого «кагебісти» і стратега при придушенні проявів непослуху на Північному Кавказі і щодо Грузії, є великий досвід і чималий штат співробітників.

Стало відомо, що готуються нові провокації, організація звернень жителів Криму, Сходу і Півдня України захистити їх від погроз та врятувати від «перевороту і зміни конституційного ладу», якому загрожують мирні демонстрації. В арсеналі Медведчука і Путіна – масштабна інформаційна війна. На це вже виділено 300 мільйонів доларів.

В Україні вже створена мережа пропроссийских ЗМІ, включаючи антиукраїнський видання «Вести», що фінансується з Кремля. Відбувається скупка телеканалів і журналістів. Ще одна стаття витрат – організація загонів провокаторів.

План Медведчука – Путіна, про існування якого європейські експерти попереджали як Україну, так ЄС і США, фактично перетворився на війну проти України та її народу.

Віктор Чернишук

Джерело

peredplata