Буковинський штаб національного спротиву кличе краян на віче в Київ

Чернівецький регіональний штаб національного спротиву закликає всіх небайдужих краян у неділю, 8 грудня, взяти участь у Народному віче в Києві на Майдані Незалежності о 12 годині.

Буковинський штаб національного спротиву кличе краян на віче в Київ

Дорогі буковинці!

Першого грудня сотні тисяч людей (за різними оцінками – від 500 до 700 тис.) вийшли на вулиці столиці з вимогою відставки Януковича. Це був протест проти того, що за наказом Януковича «Беркут» в ніч на 30 листопада здійснив криваву розправу над молоддю, яка виступила проти відмови уряду підписати Угоду про Асоціацію ЄС з Україною. На Майдані в наметовому містечку постійно перебувають тисячі людей з єдиною вимогою – відставки уряду і президента. Для перемоги Майдан повинен щодня збільшуватися і розростатися.

Янукович розраховує на те, що люди втомляться і розійдуться. Ця боротьба важка і виснажлива.

У Грузії «революція троянд» тривала два місяці. У Киргизстані «тюльпанова революція» відбувалася більше місяця. Помаранчева революція 2004-го так само тривала довго – три місяці. Успіх мирного протесту вимагає часу і терпіння.

Допоможіть тим, хто мерзне на київському Майдані! Там і зараз стоять наші земляки!

Приїжджайте до Києва, шукайте табличку «Чернівці», приходьте до Будинку профспілок, гуртуйтеся.

У кого немає змоги бути в ці дні в столиці – приєднуйтеся до Євромайдану в Чернівцях. Мітинг у неділю розпочнеться також о 12 годині.

Перемога народу залежить від кожного!

Регіональний штаб національного спротиву

peredplata