У Януковича спростували приєднання України до Митного союзу

У Януковича спростували приєднання України до Митного союзуПитання приєднання України до Митного союзу під час зустрічі Януковича і Путіна не обговорювалося.

Під час зустрічі Президента України Віктора Януковича та президента Російської Федерації Володимира Путіна, що відбулася 6 грудня в Сочі (Росія), сторони приділили увагу широкому спектру питань двостороннього співробітництва.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

«Під час зустрічі президенти України та Росії обговорили питання двостороннього співробітництва», – говориться в повідомленні.

Також зазначається, що глави держав обговорили, зокрема, розвиток співпраці у промисловості, високотехнологічних галузях та фінансово-кредитній сфері. Особливу увагу було приділено співробітництву України та Росії в енергетичному секторі.

«Питання розглядалися, зокрема, й у контексті підготовки до засідання Українсько-Російської міждержавної комісії», – зазначили у прес-службі.

«Можливе приєднання України до Митного союзу під час зустрічі не обговорювалося. Жодних документів до підписання під час зустрічі не планувалося і не підписувалося», – наголосили у прес-службі.
УНІАН

peredplata