Звернення до міліціонерів

Звернення  до міліціонерів  Шановні працівники української міліції, рядові, сержанти, прапорщики та офіцери, працівники оперативних та слідчих підрозділів, служб громадської безпеки, експертно-криміналістичної та державної автомобільної інспекції!

Кожен із нас присвятив своє життя правоохоронній справі нашої країни, а це насамперед безпечне життя наших громадян. Нелегка ратна праця в кожному конкретному випадку оцінюється громадянами досить високо, як і негативно оцінюється байдужість, суб’єктивізм чи не належне виконання високого обов’язку, що ганьбить в цілому міліцейську організацію.
Ми, пенсіонери міліції, які пережили немало потрясінь під час проходження служби у свій час, коли розвалювалася імперія, стали на бік народу і українці без будь-яких конфліктів, які б ганьбили міліцію, отримали незалежну державу. Так, від нас також вимагали протистояння з народом, застосування сили, розгону зборів і демонстрацій, але в душі ми самі бажали результату незалежності.
Ми впевнені, що і в теперішній складний період брехні і порушення права на вільний вибір, Ви на боці народу, на стороні святої правди!
Закликаємо Вас бути мудрими, не піддаватись на провокації та ні в якому разі не виконувати злочинних наказів, які можуть призвести до непоправимого!
Ми – європейська нація! І разом ми переможемо! Слава Україні!

Вже поставили підписи:
Володимир Вакарюк, Іван Гливка, Віктор Войтков, Микола Москалик, Василь Дудчак, Іван Кравчук, Олександр Кучейник та інші. Підписи продовжують збиратися на Центральній площі міста Чернівці.

peredplata