Штаб національного спротиву оголосив мобілізацію

Штаб національного спротиву оголосив мобілізаціюШтаб національного спротиву знову оголошує мобілізацію і просить людей терміново прибувати на Майдан. Про це сказано в повідомленні, оприлюдненому на офіційному сайті Арсенія Яценюка.
«Активістам Майдану вдалося зробити неймовірне – відстояти всю ніч і не дати силовикам виконати злочинні накази і розігнати мирну акцію. Однак цих героїв з нічних барикад треба терміново змінити, оскільки вони втрачають сили , – сказано в повідомленні. Штаб національного спротиву закликає людей, особливо чоловіків, терміново виходити на Майдан, «щоб разом відстояти своє право на мирний протест і краще життя».
«Тільки своєю присутністю кожен з вас може посилити оборону Майдану. Чим більше людей буде там, тим менша ймовірність протиправних дій з боку влади», – підкреслюється в повідомленні. Також стало відомо , що Києво-Могилянська академія оголосила мобілізацію студентів, щоб відправитися на Майдан. 
Нагадаємо, сьогодні близько першої години ночі кілька тисяч співробітників спецпідрозділу «Беркут» оточили Майдан і почали штурм барикад, встановлених навколо наметів. Представники міжнародного співтовариства засудили сьогоднішню спробу розгону Майдану. Зокрема, США висловили обурення з приводу рішення української влади застосувати силу до мирного протесту в Києві в ніч з вівторка на середу. Також глава МЗС Литви заявив, що події на Майдані Незалежності показали «свідомий вибір, і що українська влада виступає проти європейського шляху, вибір, який абсолютно протилежний тому, про що Президент Янукович говорив публічно »

peredplata