Юлія Тимошенко ще раз звернулася до українців із закликом повставати

Юлія Тимошенко ще раз звернулася до українців із закликом повставатиЮлія Тимошенко в черговий раз звернулася до українців із закликом повстати. Про це йдеться у зверненні лідера опозиції, оприлюдненому партією «Батьківщина».
«Кожен удар кийком \”Беркута\” по мирних людях на Майдані – це удар кийком по обличчю всього українського народу. Не дайте Януковичу зробити насильство нормою нашого життя. Я звертаюся до кожного українця: повставайте!Ніяких переговорів з бандою, ніяких круглих столів з ними. Тільки негайна відставка Януковича і його оточення.
Я також звертаюся до лідерів демократичного світу. Кожен удар кийком \”Беркута\” по мирних українцях на Майдані – це удар кийком по загальнолюдських цінностях, які ви намагаєтеся зробити основою життя людства», – зазначила Тимошенко у своєму зверненні.
«Зупиніть авторитарний режим в Україні фінансовими та візовими санкціями, міжнародними антикорупційними розслідуваннями. В іншому випадку в Україні побудують кладовище волі. Дійте!», – підкреслила вона.

peredplata