Хотинське бидло.ВІДЕО

У Хотині люди «провели» на Антимайдан тих, хто за шмат гнилої ковбаси і пляшку горілки готовий стояти за Януковича.

Місцева партія регіонів спакувала кілька автобусів прихвоснів президента. Нічого доброго не знайшла, то позбирала усе п’яне бидло, яке валялося у канавах.

Хотинське бидло.ВІДЕО

Хотинське бидло.ВІДЕО

Навіть не відмили їх, не зодягнули. Запакували в автобус такими, як були. Ще й на дорогу дали пива та горілки. П’яні, обригані та обцюнькані «захисники президента», ледь ворушачи язиком, розповідали про свою любов до Януковича. Навіть порівнювали його з Кличком. Один бомж сказав, що він тільки за Януковича, а не за Кличка. Бо останній «своє уже заробив». Інші обригані бомжі вигукували гасла на кшталт «Янукович – наш президент!». Організатори партії ре-гіонів, побачивши, що їх знімають камери, почали ховати обличчя і погрожувати розправою. Та люди їх не злякалися. Вони десь віднайшли запис маршу «Прощання слов’янки» і під цей музичний супровід влаштували для від’їжджаючих на Антимайдан живий коридор ганьби. Під вигуки «Зрадники!» та «Ганьба!» антимайданівці застрибували в автобус, ховаючи обличчя. Одна жінка не витерпіла такого сорому і вигукнула (напевне, до свого чоловіка): «Йдемо додому, Юра! Забий болт на це все».

Хотинчани перефразували слова бандита Горбатого з кінофільму «Місце зустрічі змінити не можна»: «На святу справу йдете! Хама від Майдану рятувати. Не ховайте облич!».

Обригані бомжі не реагували, а ті хлопці, у котрих ще було трохи совісті, ховали обличчя та, мов ошпарені, хутко шмигали в автобуси і просили водіїв швидше вивезти їх з Хотина. Найбільше цього прагнула група молодиків з Клішківців. Кажуть, що на виїзді з міста вони зупинили автобус і пішки пішли додому.

На Антимайдан поїхали тільки десятники з партії регіонів та обригані, п’яні, обцюнькані, бидлячі зневажені хотинські бомжі.
Яка партія, такий у неї й електорат.


Петро КОБЕВКО

peredplata