Революція має бути плановою

Революція має бути плановоюЗараз влада робить усе, щоб маргіналізувати Майдан, перевести його у формат карнавалу, своєрідної розваги для російських журналістів і картинки для Заходу, що в Україні все-таки є демократія.

Останні два дні зайвий раз підтвердили – парламент не буде майданчиком для пошуку компромісів, як і, так звані, круглі столи. План «Б» у опозиції також відсутній.

А це означає, що не можна допускати втрати темпу. Люди не повинні сумніватися у питанні – їхати їм до Києва, чи ні. В неділю знову має зібратися Народне віче і до того часу потрібен чіткий план на місяць. Усе, що було до цього, варто розцінювати лише як перший етап.

Хочу, щоб, перш за все, це розуміли три опозиційні лідери, які взяли на себе роль провідників Майдану. Хлопці, зрозумійте нарешті, якщо далі так піде, то 2015 року не буде. Ваші шанси на президентство тануть на очах – вони будуть розбиті міліцейськими кийками і 200-гривневими купюрами. Йдеться про порятунок країни, в якій ми живемо. Якщо зараз не дотиснемо, то уже через рік еміграція буде рожевою мрією не лише для вас, а й для половини українців.

Віктор Балога

peredplata