Депутат Чернівецької міськради Валерій Чинуш підтримав студентів

Депутат Чернівецької міськради  Валерій Чинуш підтримав студентівДепутат Чернівецької міської ради Валерій Чинуш (фракція «Наша Україна») відкликав свій підпис під заявою 23 депутатів до прокурора області. Там йшлося про події 2 грудня на сесії міської ради. Зокрема, депутати звернулися до прокурора «щодо відкриття кримінального провадження стосовно осіб, винних в організації захоплення та блокування міської ради під час проведення сесії 2 грудня 2013 року».

Депутат Чинуш після подання заяви до прокурора і відповідного реагування помітив, що винними швидше можуть визнати студентів аніж організаторів збурень у міськраді.

Він батько двох доньок, колишніх і теперішніх студенток, котрі могли б бути на тому пікетуванні. Тим паче, що молоді люди не нанесли шкоди ані депутатам, ані чиновникам міськради, ані майну. Вони мали право на висловлення своїх думок, поглядів.

Старші повинні б навіть підтримати та допомогти молодим добитися кращого життя у справді європейській Україні, а не у якомусь новому СССР.

Валерій Чинуш підтримує студентів у їхніх прагненнях зробити світ і людей кращими. Тому і відразу відкликав свій підпис під заявою до прокурора області з приводу подій у міськраді, ввечері 2 грудня 2013 року.

peredplata