Звернення ГО «Майдан» до членів партії регіонів Буковини

Звернення  ГО «Майдан» до членів партії регіонів БуковиниЧернівецький штаб національного спротиву, ГО «Майдан» на Буковині звернувся до своїх земляків членів партії регіонів, з проханням покинути лави цієї злочинної партії:

Дорогі наші брати і сестри!
Ви нині перебуваєте у лавах антинародної злочинної партії регіонів, котра узурпувала владу в Україні. До 30 листопада 2013 року ще можна було миритися з цим станом у державі. Та того дня влада перейшла «український Рубікон». Вона пролила кров українських студентів на столичному Майдані. І прощення їй за це нема. Повну відповідальність за побиття студентів несе й партія регіонів у цілому, і кожен її член зокрема. На руках цих людей багряніє кров невинних студентів. І ця кров обпікає нам серця, бо вона непрощенна як у Донецьку, так і у Львові, як в Одесі, так і у Чернівцях, як у Криму, так і в Чернігові.

Невинних серед влади, партії регіонів, їхніх прислужників-тушок нема. Вони несуть відповідальність разом з тим беркутівцем, який гамселив на Майдані наших невинних дітей і внуків. Чесні люди за цей час покинули злочинну партію регіонів і перестали служити президенту Януковичу і його уряду Азарова.
Ми звертаємося до тих, хто досі є членом партії регіонів Чернівецької області: кров невинних студентів і на ваших руках. Ви несете відповідальність за побиття українських дітей. Тому змушені вирішити: надалі залишатися у лавах злочинної партії регіонів чи переходити на бік українського народу! Іншого вибору у цій ситуації у вас нема. У кожному селі, місті, по всій Буковині до проведення сесії місцевих рад ви маєте зробити вибір: залишатися надалі з Януковичем-Азаровим-Папієвим проти євроінтеграції України чи разом з українською нацією стати на захист Держави і нашого народу та його справедливого споконвічного європейського вибору.

Після сесії, де кожен регіонал стане на той чи інший бік, ГО «Майдан» закликає буковинців відповідно реагувати на їхні рішення. Тим, хто й надалі захоче бути зі злочинною партією регіонів, порядні буковинці, їхні діти і онуки при зустрічі не вітатимуться, руки їм не подаватимуть. Під час родинних свят не сідатимуть з ними поряд за святкові столи. Не празнуватимуть з ними Новий рік, Різдво, Водохреща, Великдень та інші християнські свята. Разом з регіоналами не ходитимуть на весілля, хрестини, родини. У церквах стоятимуть з ними по різні боки. Не колядуватимуть, не віншуватимуть, не вітатимуть їх.
Просимо святих отців у церквах сіл і міст Буковини звернутися до тих, хто досі блудить нетрями регіонів, прислухатися до гімну українських християнських громад. А хто буде агресивно ставитися до людей, певний час не допускати їх до причастя.

Звертаємося до свідомих буковинців нічого не купувати у магазинах, кафе, ресторанах, власниками яких є члени партії регіонів. Не замовляти у них ніяких послуг. Не оплачувати їхні товари. Знаймо, що наші гроші, сплачені у закладах членів партії регіонів, потім використовуються на закупівлю газу, яким «Беркут» труїть нашу молодь і українську націю, на придбання кийків, якими ламають ноги, ребра і розбивають голови. А насамкінець, наші гроші через регіоналів витрачаються на придбання їм дорогих авт, палаців в Україні та Європі, на навчання їхніх, а не наших дітей, у кращих вузах світу. Припинимо фінансувати партію регіонів – якнайшвидше позбудемося цієї злочинної влади.
Слава Україні! Героям слава!

peredplata