Автобусові з прихильниками Тимошенко зі Сторожинця міліція завадила виїхати до Києва

Автобусові з прихильниками Тимошенко зі Сторожинця міліція завадила виїхати до Києва Зараз у Печерському суді Києва зачитується вирок у справі екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Ще з вихідних у столиці перебувають прихильники лідерки опозиції, аби підтримати її і висловити свою позицію щодо несправедливості судилища над нею. Найбільше людей приїхали до Києва з цією метою сьогодні.

Активісти і прихильники партії ВО «Батьківщина» зі Сторожинця планували дістатися столиці замовленим напередодні великим автобусом на 48 місць. Про це повідомляє голова обласної організації партії ВО «Батьківщина» Іван Мунтян, який добрався до Києва власним транспортом. Водієві автобуса зі Сторожинця не вдалося завірити путівку в ДАІ, але від замовлення він не відмовлявся до останньої хвилини – сподівався на розв’язання проблеми. Але близько 19-ї вечора до замовників прийшов другий водій автобуса і повідомив, що його напарника запросили на «дружню бесіду» в ДАІ і не відпускають. Потенційні пасажири автобуса змушені були відмовитися від послуг цього водія через невизначеність ситуації і терміново шукали інші способи виїхати на Київ. Більшість з них потрапила до столиці – власним і громадським транспортом, і зараз знаходяться під стінами Печерського суду.

За повідомленнями буковинців, які добиралися сьогодні вночі до столиці громадським транспортом, навіть рейсові автобуси часто зупиняла міліція. Навіть у Чернівецькій області, як і по всій трасі, цієї ночі на міліцейських постах було незвично багато міліціонерів – наприклад, під Динцівцями – 18 осіб, в Атаках – кілька десятків.

Прес-служба обласної організації
партії ВО «Батьківщина»

peredplata