Люба Сорохан з Ленківців передумала карати студентів за пікетування міської ради

Люба Сорохан з Ленківців передумала карати студентів за пікетування міської радиДепутат Чернівецької міської ради, жителька Ленківців Любов Сорохан ще 18 грудня минулого року усвідомила скоєну помилку і відкликала свій підпис під заявою прокурору аби він карав студентів за пікетування міської ради 2 грудня 2013 року.

Вона написала слідчому, що ніякої шкоди тоді їй студенти і організатори не нанесли. Далі Любов орохан пише:

\”Я, Сорохан Любов Григорівна, депутат Чернівецької міської ради, з огляду подій, що мали місце 2 грудня 2013 року в приміщенні Чернівецької міської ради:
вважаю, що підписана мною скарга до прокуратури була необдуманим, написаним під впливом емоційного та нервового напруження вчинком та для мене моральною травмою особисто.
На той момент враховувала те, що в заяві не було жодного слова про претензії до студентів з приводу блокування виходу сесійної зали. Вважала, що події були спрямованою провокацією з боку невідомих організаторів блокування, в залі були присутні іногородні, які не є виборцями Чернівецької міської ради і правову оцінку подіям мала б надати прокуратура.
Коли дізналась, що до слідства викликають Чернівецьких студентів, я ще місяць тому, через тиждень після підписання заяви, а саме 10 грудня 2013 року під час першого допиту мене начальником відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення Чернівецької обласної прокуратури Чернушком А.Е та начальником відділу слідчого управління внутрішніх справ Чернівецької областіСолонарем О. в поясненні написала, що нікого з осіб присутніх в залі та на пред»явлених мені фотографіях, які блокували не впізнала, ні до кого з тих людей претензій не маю. Це саме я підтвердила і на допиті слідчому Шевченківського РВ УМВС про те, що не вважаю себе потерпілою ні морально, ні фізично, ні матеріально і претензій ні до кого не маю, про що була написана відповідна заява 18 грудня 2013 року. Таким чином мої свідчення дають право прокуратурі та міліції закрити кримінальне провадження.
Додаток: зразок заяви написаної мною до органів внутрішніх справ 18 грудня 2013 року ( слідчий Шепіт І.І.).\”

Люба Сорохан з Ленківців передумала карати студентів за пікетування міської ради

peredplata