Як перемогти Папієва та ПР на Буковині?

Як перемогти Папієва та ПР на Буковині? Відбулося засідання штабу національного спротиву Буковини. На ньому обговорювали ситуацію, яка склалася у стосунках Майдану, влади та партії регіонів. Штабісти відзначили, що ГО «Майдан» зайняла вірну позицію щодо влади та її партії регіонів. Незважаючи навіть на те, що ця позиція є доволі різкою. Бо інакше не може бути. Адже саме ця влада Януковича 30 листопада, 1 і 11 грудня пролила кров невинних студентів.

Жоден владець та член ПР досі не покаявся, не засудив рішення Януковича-Азарова-Папієва кинути на беззбройних студентів озброєних до зубів беркутівців.

З партії регіонів у цей час публічно вийшов тільки Ярослав Кушнірик. Цим він висловив незгоду з владою і партією, яка била людей.

Інші члени промовчали, що є аналогічним підтримці позиції Януковича-Азарова-Папієва щодо українських людей. Тобто вони підтримали жорстоке побиття студентів на столичному Майдані.

Тому реакція ГО «Майдан» і ставлення до цих партійців та їхньої влади має бути відповідною: їх треба зневажати доти, поки вони не покинуть лави злочинної партії регіонів та влади Януковича.

Також звернули увагу на те, що серед окремих громадських активістів та «опозиціонерів» з’явилися особи, які замість критики влади та її партії регіонів почали публічно критикувати опозицію та ГО «Майдан». Це неприпустимо.

Також під час публічних дискусій нібито «своїх» між «своїми» оприлюднювалася інформація, якою потім користуються ПР та влада для розвалу опозиції, нейтралізації її лідерів та розколу демократії.

Тут можна навіть навести приклад, коли у ПР та від влади публічно не було досі жодної критики свого табору. Всі критичні стріли були направлені тільки на опозицію, ГО «Майдан» та на опозиційних журналістів і ЗМІ.

Відтепер всі дискусії у середовищі демократичних сил, опозиції вестимуться без залучення інформаційних ресурсів та ЗМІ. Бо саме це йде на руку владі та ПР для нейтралізації дій Євромайдану та ГО «Майдан».

Буковинська громада та ГО «Майдан» доводять, що проти цієї злочинної влади вони виступають єдиним фронтом без провокаторів та розкольників у своєму середовищі.
А за такими людьми – перемога!

Петро Кобевко

peredplata