Олексій Коломієць: \”Я знаю, що мене можуть в будь-який час зупинити, посадити в каталажку і закрити. Я це знаю!\” (+відео)

Олексій Коломієць: "Я знаю, що мене можуть в будь-який час зупинити, посадити в каталажку і закрити. Я це знаю!" (+відео)Сьогодні в буковинському УДАРі відбулася прес-конференція голови облорганізації, народного депутата Романа Ванзуряка і члена члену Штабу національного спротиву Олексія Коломійця. 10 січня цього року члену Ради Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР В.Кличка» О. Коломійцю повідомлено про підозру у нібито скоєнні кримінального правопорушення – підбурювання осіб до захоплення приміщення та блокування роботи Чернівецької міської ради 2 грудня 2013 року. На питання BukNews, в чому конкретно виявилося це підбурювання, в чому його підозрюють правоохоронці пан Коломієць відповів:

– Мабуть, в захопленні влади. Мої адвокати поки не можуть ознайомитися з документами. Я так підозpюю, що це так. Як там насправді, я не знаю. Але точно можу сказати, що йдеться про 341 статтю. Це просто політична провокація, політичний тиск на активістів, які беруть активну участь в Майдані. Влада хоче вирвати когось з цього кола активістів, щоб сказати – дивіться, що зробили з Коломійцем. Так завтра буде з вами. Але вийшда помилка: я не боюся. Я знаю, що мене можуть в будь-який час зупинити, посадити в каталажку і закрити. Я це знаю! Коли я йшов у міліцію, то думав, що мене з першого дня затримають там. Тому я одразу надягнув теплі речі і був готовий. Але я тут на місці. Я готовий кожного дня давати покази слідчмоу, я тут, я серед вас.

– Здається, Коломієць – це не така людина в місті, яку важко знайти. Та незважаючи на це слідчі пішли до будинку мого сина, до квартири. Тобто, це вже пішло пряме залякування моєї сім’ї. В тій квартирі я не проживаю вже десять років. Всі прекрасно знають мою фірму, і знають, де мене знайти. Та прийдіть, будь ласка, до мене на фірму, вручіть мені повістку!, – сказав О. Коломієць.

Вони мабуть хотіли, щоб мене примусово привели до слідчого відділу. (…) Це не тиск на Коломійця, це – залякування партії. Це тиск на партію \”УДАР\” і реально народного майбутнього президента України Віталія Кличка. Я не боюся нікого. Я готовий в будь-який час з’явитися і дати покази, які потрібні для слідчих дій, – додав він.

Джерело

peredplata