Невідомий застрелив керівника ПР в Умані

Невідомий застрелив керівника ПР в УманіВ Умані вбито керівника ПП \”Уманьгаз\”, керівника міської організації Партії регіонів Володимира Мельника.
Про це повідомляє УНІАН.

За інформацією МВС, невідомий чоловік зі зброєю зайшов на територію підприємства й застрелив керівника підприємства та поранив головного бухгалтера, яка зараз знаходиться в лікарні.

Зловмисник забарикадувалася в приміщенні. На місці працює слідчо-оперативна група, представники Уманського МВ УМВС і спецпідрозділів.

Нагадаємо, 12 березня 2013 року три фізичні особи сконцентрували майже 65% акцій підприємства з газопостачання та газифікації ПАТ \”Уманьгаз\”.

Як відомо, навколо продажу держпакету \”Уманьгазу\” вівся судовий розгляд, прес-служба підприємства попереджала про можливе \”рейдерське захоплення\”.

За даними Фонду держмайна, за підсумками торгів 5 грудня на фондовій біржі \”Іннекс\” 15,3% акцій \”Уманьгазу\” придбало ТОВ \”Грін Сервіс Компані\” (Київ).

Крім того, Госпсуд Києва рішенням від 7 грудня заборонив ФДМ підписувати договір купівлі-продажу за підсумками аукціону і заарештував пакет акцій \”Уманьгазу\”. Таке рішення прийнято як забезпечувальний захід за позовом ПрАТ \”Газтек\” олігарха Дмитра Фірташа до ФДМ і біржі \”Іннекс\”.

У той же час, за словами голови ФДМ Олександра Рябченка, відомство передало покупцеві пакет \”Уманьгазу\” ще до винесення заборони госпсудом Києва.

В кінці 2012 року будівельна компанія \”Стандарт С\”сконцентрувала 21,18% акцій \”Уманьгазу\”. У свою чергу Юлія Мельник, донька депутата Черкаської обласної ради від Партії регіонів Володимира Мельника, продала 13,48% акцій компанії.

peredplata