У народу здали нерви, його вже не зупинити, – Олег Соскін

У народу здали нерви, його вже не зупинити, - Олег Соскін  Ситуація в Києві з кожною хвилиною загострюється. Але де опозиційні народні депутати, де лідери опозиції? Де Парубій зі своєю тисячею?

Бандити в погонах перевищили силу, невже народні депутати і лідери формальної опозиції цього не розуміють? У народу є право на революцію, зупинятися вже не можна. Тому треба виходити і захищати народ. Треба йти на Верховну Раду і починати працювати, якщо вони заявили про створення паралельних органів влади.
Процес пішов, його вже не зупинити. Якщо лідери опозиції не йдуть з народом, то чи значить це, що вони продалися? Народ не витримав, у нього здали нерви і його уже не зупинити. В протилежному випадку в Україні почнуться масові арешти, і лідерів опозиції арештують першими.
Тому немає сенсу до чогось закликати. Народний протест має хтось очолити і йти працювати . Межа перейдена. Це революція, якщо ви не з народом, значить злякалися. Тоді почнеться хаотичне народне повстання, а лідери опозиції просто себе знищать.
Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства

peredplata