Резолюція Ради ЄС щодо України – це сором для Євросоюзу!

Саме так: \”СОРОМОМ ЄВРОПИ\” назвав резолюцію Ради ЄС, яка була ухвалена вчора (21 січня) Радою міністрів Євросоюзу Президент комітету соціальної та економічної політики ЄС Генрі Малосс. Про це повідомляє власкор газети з Брюсселю.

Слід зазначити, що до таких висновків Генрі Малосса та багатьох депутатів Європейського союзу у великій мірі спонукав досить чисельний мітинг українців з Бельгії, Франції, Німеччини, який очолила перед стінами Європейського Парламенту у Брюсселі Руслана Лижичко.

Резолюція Ради ЄС щодо України - це сором для Євросоюзу!

У своєму зверненні до політиків ЄС Руслана Лижичко закликала європейських політиків не потурати Януковичу та його поплічникам, а застосувати супроти них суворі персональні санкції. І в першу чергу – це арешти банківських рахунків очільників української влади та їх фінансових спонсорів.

Учасники мітингу, серед яких було чимало європейських політиків виступ Руслани Лижичко зустріли схвальними оплесками.

Під час прес-конференції, яка відбулась у ВІП – центрі Єврокомісії Руслана Лижичко піддала гострій критиці невизначеність комісара ЄС у справах розширення Євросоюзу Штефана Фюле та комісара ЄС у справах міжнародної політики Кетрін Ештон.

Зокрема Руслана Лижичко натякнула, що багатьом відомо про досить приязні стосунки добродіїв Фюле та Клюєва… В повітрі з\’явився запах корупційного скандалу. Штефан Фюле сьогодні заявив, що найближчими днями він відвідає з робочим візитом українську столицю.

Ростислав Демчук,
Брюссель.

peredplata