Студента з Чернівців по-звірячому побив \”Беркут\” (відео)

Студента з Чернівців по-звірячому побив "Беркут" (відео)Щойно закінчилась прес-конференція молодого неповнолітнього хлопця з Червонограду, якого катував \”Беркут\”. Він розповів, що його затримав беркутівець з Харкова Василенко (цей запис побачив у протоколі слідчого). Про це повідомляє з Києва Петро Кобевко.

Коли хлопця взяли в полон вони провели його через стрій силовиків, вишикуваних по 40 чоловік з обох боків: вони били його палицями, плювали, роздягли його, насміхались та знущались над ним. При цьому вони запитували: \”Що допоміг тобі твій Бандера, що ти так за нього страждаєш?!\”

Вони продовжували бити юнака, а один з беркутівців витягнув ножа та вдарив його в ногу, за те що в них кидали камінням. Хоча цей хлопець нічого не кидав.

Далі було ще страшніше. Ще трьох хлопців, які також були затримані беркутівцями, витягли з автозаку. До них підійшов командир \”Беркуту\” і запитав: \”У кого цілі зуби?\” Та так сильно вдарив, що у хлопців повилітали зуби.

\”Беркут\” звіріє. Їх не можна випускати на вулицю. Їм не можна жити в Українській Державі!

22 січня суд постановив залишити хлопця під домашнім арештом на 2 місяці. Проти нього відкрили справу за ст. 294, ч.2 КК. – організація масових заворушень, що призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків. Дана стаття передбачає позбавлення волі на срок від 8 до 15 років.

peredplata