Обласний штаб національного спротиву та Президія Ради ГО \”Майдан\” закликають буковинців до єдності

Звернення до буковинців

Обласний штаб національного спротиву і Президія Ради обласного громадського об’єднання «Майдан» закликають буковинців до єдності і організованих дій

Сьогодні різні джерела інформації повідомляють про ймовірність підготовки до запровадження надзвичайного стану в Україні. Серед заходів, які можливі за таких умов, є відключення мережі Інтернет, мобільного та проводового телефонного зв’язку, припинення мовлення теле- та радіоканалів. Надійної інформації, яка би підтверджувала чи, навпаки, спростовувала такі припущення, наразі немає. Обіцянкам Віктора Януковича не запроваджувати в Україні надзвичайний стан, які він дав президентові Європейської комісії Жозе Мануелю Баррозу, вірити можна рівно стільки, скільки й усім іншим його обіцянкам. Більшість з них він, на жаль, не виконує.

У зв’язку з цим Обласний штаб національного спротиву і Президія Ради обласного громадського об’єднання «Майдан» закликають краян до організованих дій, якщо такі умови настануть. При відключенні засобів зв’язку потрібно спокійно, без паніки збиратися на центральних майданах населених пунктів, у яких ви мешкаєте. Серед вас будуть активісти, лідери, які допоможуть вам організуватися і спланувати подальші дії. Народовладдя в країні ніхто не скасує, тож, в разі чого, будемо продовжувати його втілювати – просто в умовах погіршеного технічного забезпечення.

Нагадуємо, що зараз, при гарному забезпеченні телекомунікативними засобами зв’язку гуртування на майданах під час спільних акцій не менш важливе.

Гуртуймося!

peredplata