До Чернівців їде Янукович

До Чернівців їде ЯнуковичЗ джерел, яким ми довіряємо, одержали інформацію, що 13 жовтня у Чернівцях буде президент України Віктор Янукович.
Візит буде надкоротким. У його рамках заплановано відкриття другої черги газогону біля об’їзної дороги і відвідини дитячого будинку Михайла Жара у селі Банчени Герцаївського району.

Обласній владі візит Януковича обійдеться значно дешевше, ніж прийом московського попа Кирила. Бо всі підготовчі роботи було виконано ще для попа. І злітну смугу на летовищі розширили для Кирила, і дорогу до Банчен встелили асфальтом та квітами для попа.

Януковичу вже буде те, що залишилося. Бо він літає та їздить слідами Кирила. Міг президент разом з ним і газогін відкрити, і разом до діток сходити. Але, напевне, хтось розумний підказав Януковичу не робити цього. Бо інакше міг би спричинити конфліктну ситуацію у релігійному середовищі. І президент відмовив московському попові. Тепер приїде сам. У нас він буде не більше трьох годин. Окрім газогону і Банчен нікуди не поїде.

Як приїхав, так поїде, а газ залишиться у місті.

Світлина http://vikna.stb.ua/

peredplata