Астрологія від Адама: Дракон захистить Тимошенко. Дракон – це Путін?

Астрологія від Адама: Дракон захистить Тимошенко. Дракон - це Путін?Юлія Тимошенко — особистість харизматична. Вона народилася під знаком Стрільця у рік Миші. У її гороскопі Юпітер перебуває у знаку Козерога. Ця планета в астрології символізує розширення, інтеграцію у вищі верстви суспільства, сприяння у політичній діяльності. Юпітер астрологи також називають «великим щастям», а знак Козерога символізує обмеження, закони, перешкоди на шляху, страждання.

За часів Кучми (Тигра) Тимошенко сиділа у в’язниці. Це додало їй популярності й вона зуміла перетворити перешкоди на сходинки вгору.
Наведу ще один приклад з історії. Приклад Адольфа Гітлера. Я не порівнюю Тимошенко з Гітлером, просто не знаю іншого політика з таким розміщенням Юпітера. Отже, Гітлер народився у рік Миші, тобто його Юпітер пеербував у Козерогові. У 1923 році за невдалий державний переворот Адольф був засуджений і відбував покарання, та невдовзі вийшов з тюрми героєм.

Цей рік сприятливий для Юлії Володимирівни у плані зростання рейтингу, а Януковичу (Тигру) астрологи прогнозують протилежне — падіння рейтингу, що й відбувається. Цей рік — рік Кота. А, як відомо, кіт ганяється за мишами. У 2012 році відбудеться головна битва, бо наступний рік сприятиме саме Мишам. Тоді на захист Тимошенко виступить водяний Дракон (2012 р. — рік Дракона) і захистить від Тигра.

Порушивши кримінальні справи проти Юлії, влада зазнає поразки. Така доля…

Світлина www.rbc.ua

А Драконом є Путін

З астрологічної точки зору, для Путіна 2012 рік є сприятливий, бо Володомир Путін народився у рік Дракона. У наступному році транзитний Юпітер буде проходити по його Юпітеру у гороскопі, а це свідчить про сприяння у політичній діяльності. Але це лише один з показників. Інші показники в гороскопах свідчать, що пік популярності Путіна уже прйшов. Астрологи цьго року прогнозували падіння рейтингу у Путіна і Медвєдєва. І це збулося.

У 2012 році Нептун вступить у Риби. Період обертання Нептуна навколо Сонця – 165 років. Останній раз Нептун входив у цей знак 17.02.1848 р., а 21.02.1948 був опублікований \”Маніфест\” Маркса і Енгельса, який дав початок комуністичній ідеології. Також у період перебування Нептуна у Рибах почався видобуток нафти. При майбтньому проходженні Нептуна буде знайдено нові джерела енергії, а нафта і газ буде відходити на другий план. Я докладніше незабаром напишу про Нептун. У 2012 році з ним буде повязано дуже цікавих подій в Україні.

Мій прогноз для Путіна такий: найшвидше, він виграє вибори, але значно збільшити свою популярність не зможе, його рейтинг буде поступово падати, а протесні настрої у суспільстві будуть рости.

peredplata