Каспрук нагадав Михайлішину, що Чернівці – не \”бандитська провінція\”, а \”тітушки\” не врятують його провальне урядування

Каспрук нагадав Михайлішину, що Чернівці - не "бандитська провінція", а "тітушки" не врятують його провальне урядуванняВіталію Михайловичу, спершу звертаємося саме до вас!

Страх втратити посаду секретаря Чернівецької міської ради штовхає вас на необдумані вчинки.

Керманичем нашого міста ви стали випадково, а посаду отримали аморально: завдяки залякуванню депутатів, махінаціям і брехні. Розуміючи, що вже навіть правоохоронці не хочуть захищати ваше крісло, ви вирішили скористатися послугами інших осіб. Тепер, коли вся країна повстала проти несправедливості, формальний керівник міста погрожує чернівчанам «тітушками»! Навіть на зустріч з молодими поетами, художниками, музикантами, журналістами ви з’явилися в супроводі осіб, у яких чернівчани упізнали спортсменів однієї з спортшкіл.

Але нагадую вам, що Чернівці – не місто «гопників». Пропоновані вами як секретарем міської ради методи вирішення проблем – не притаманні нашому толерантному, європейському місту.

Під час останніх подій, які сколихнули всю Україну, ви проявили себе найганебнішим чином: вимагали через суд знести намети на Євромайдані, утрималися під час голосування за засудження побиття «Беркутом» наших дітей, виступили проти звільнення політв’язнів режиму, не дозволили заявити свою позицію іншим депутатам міської ради. Щобільше, саме ви організували заяву до «силовиків» для переслідування громадських активістів, депутатів і студентів.

Те, що це абсолютно не відповідає настроям, прагненням громади міста Чернівці, засвідчило не одне віче, які пройшли за останні місяці. Коли мери багатьох міст заявляли, що не виконуватимуть диктаторських законів, ви уникли публічних оцінок. Тим самим розв’язуючи руки «силовикам» для розгону народних протестів, дозволяючи коїти злочини проти громадян. Своєю бездіяльністю ви фактично покинули чернівчан напризволяще.

Перестаньте чіплятися за узурповане крісло! Дивлячись в очі громадянам ви обіцяли поставити питання про довіру собі на січневій сесії Чернівецької міської ради. Проте вкотре збрехали! І не треба волати, що претензії до вас політичні. Чернівчани вимагають усунути вас через тотальну корупцію, велетенські борги по зарплаті на комунальних підприємствах, провальну кадрову політику в органах місцевої влади, неспроможність врятувати місто від снігових заметів. А ваша приналежність до Партії регіонів – лише маленький штрих, що пояснює чому для захисту свого крісла ви задіяли весь арсенал бандитських прийомів.

Але чи допоможуть «тітушки» подолати всі комунальні проблеми? Звичайно ні!

Час вашого ганебного урядування в місті, як і влади, що незаконно посадила вас у кабінет міського голови, минає. Ідіть мирно, не бійтеся! Бити вас чернівчани не будуть, це не в традиціях нашого міста. Хоча звідки вам знати про традиції?

Не чіпляйтеся за посаду, дайте чернівчанам і Чернівцям відпочити від бездарного урядування – вашого і вашої команди. Не ганьбіть прізвище своє і своїх батьків. Не штовхайте молодь на злочин й ганьбу. Зробіть вчинок гідний чоловіка, а не ходіть містом з «охороною», погрожуючи городянам «тітушками» і намагаючись втримати владу їхніми кулаками. Ви призначений намісник, а не обраний городянами мер. Ідіть геть!

А зараз я звертаюся до батьків, вчителів, тренерів, молоді – не дайте перетворити своїх дітей, учнів, вихованців, друзів на «тітушок». Згадайте, що всі ми – чернівчани, мешканці вільного європейського міста, а не бандитської провінції. Звільнимо наше місто разом – спільними зусиллями!

За дорученням депутатів Чернівецької міської ради, громадських організація, городян Олексій Каспрук

peredplata