\”Регіонал\” ударив опозиціонерку Оробець під час голосування за амністію в Раді

"Регіонал" ударив опозиціонерку Оробець під час голосування за амністію в РадіЖінка намагалася завадити \”кнопкодавству\” провладної партії

Під час нічного голосування у Верховній Раді за законопроект про амністію мітингувальників нардеп від Партії регіонів Володимир Струк вдарив опозиціонерку Лесю Оробець у сонячне сплетіння.

Сталося це, коли жінка намагалася завадити \”кнопкодавству\” \”регіоналів\”.

Про це постраждала написала на своїй сторінці у Facebook.

\”Коли поспіхом зґвалтована янеком ригофракція голосувала свій закон про заручників, по добрій вже традиції 232 голоси в них не було, не було і 226, було штук 10-15 лівих карток. Я намагалась перешкодити кнопкодавству, і воно (на фото чорняве, лисе) добряче ударило мене в сонячне сплетіння. Професійним, коротким, бандитським ударом. От і на тобі, зняла бронік в парламенті України.

Признаюсь, я здулась, до рукопашної мене ніколи в житті не готували, юристу-міжнароднику це ніби не обов\’язково. Захистити мене не було кому, чоловіків поряд не знайшлось.

Зараз відійшла, нормально, навіть вже не болить як дихаєш\”, – пише жінка.

Нагадаємо, Верховна Рада вчора ухвалила законопроект про амністію мітингувальників, автором якого є народний депутат від Партії регіонів Юрій Мірошниченко.

Джерело

peredplata