\”Папиев, до свиданья!\”

"Папиев, до свиданья!"У мережі інтернет, масово поширюють змонтований і розміщений на відеохостинку YouTube ролик \”Папиев, до свиданья!\” під красномовною і улюбленою фразою голови Чернівеької ОДА Михайла Папієва: \”Край, де варто жити?\” У ньому на фоні новорічного привітання керівника краю висміюються надуті здобутки, якими так пишається губернатор Буковини, а також висміюється корупція, розбиті дороги.

Також автори ролика стверджують, що штурму приміщення ОДА могло б і не бути, якби Михайло Папієв погодився написати заяву на звільнення і не провокував протестантів бійцями Внутрішніх військ, які заблокували вхід до адміністративного приміщення.

Врешті, після протистояння з обуреними протестантами, Папієв заявив, що \”готовий обміняти приміщеня ОДА на життя і здоров\’я тих людей, які знаходяться в приміщенні\”. Під слова пісні \”До свиданья, наш ласковый Миша\” часів Московської Олімпіади 1980-го року, у ролику показують, як Михайло Папієв в оточенні близько двох десятків охоронців, міліціонерів та бізнесменів-блазнів, під вигуки \”ганьба!\” спішно покидає приміщення обласної ОДА / облради.

Джерело

peredplata