На які хитрощі пішла Лєна Бондаренко, щоб прошмигнути в США

На які хитрощі пішла Лєна Бондаренко, щоб прошмигнути в СШАРегіоналці Олені Бондаренко таки вдалося потрапити на територію Сполучених штатів Америки. Вона повідомила, що без перешкод прибула до США.

«Зараз я перебуваю у Сполучених Штатах Америки, і ніяких перешкоджань з боку прикордонного та митного контролю країни не було», – зазначила вона.

Як писала «Телекритика», раніше стало відомо, що США заборонили пані Бондаренко в\’їзд на територію країни. По це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Мирослава Гонгадзе, яка мешкає та працює у Сполучених Штатах.

\”Пояснюю, приватна віза скасована. Вона поїхала в складі делегації по дипломатичним каналам і під відповідальність МЗС України (я думаю, що більшої ганьби для депутата немає). МЗС України примусли написати лист-гарантію, що пані Бондаренко крім як на офіційних зустрічах ніде не буде, і як тільки зустрічі (які до речі були заплановані ще в минулому році) закінчаться, її під пильною увагою відправлять назад в Україну. Також МЗС України було передбачено – у зв’язку з відміною візи пані Бандаренко в подальшому її в склад делекацій не включати. Тому це останній її вояж…

Джерело

peredplata