Папієв пустився берега

Папієв пустився берега

Звернення фанатів Буковини

Фанатський рух ФСК «Буковина» стурбований спекулюванням навколо руху ультрас на Буковині. Фанати не громили і не будуть руйнувати своє майно. Ми не тримаємось за великі крісла та чиновницькі посади, ми не сидимо в шикарних кабінетах і не обманюємо людей.
Сьогодні , Папієв, своїми словами оббріхує. А також кладе тінь на саму Буковину.
Хіба не він доклав зусиль аби позбутися колишнього головного тренера, котрий побудував та сворив добротний колектив, якого не було в Чернівцях більше десятка років, котрий вкладав душу та серце у рідну команду, відштовхнув спонсорів та інвесторів футбольного клубу, які стабільно фінансували нашу команду, розігнав хороших футболістів, ввів міліцію на стадіони, та решта закулісних ігор про які ми з вами не здогадуємося.

Наразі в будівлю з левами може зайти будь-який член громади Буковини, громадянин України та здійснити контроль діяльності народних обранців та апарату ОДА. Громадянин Папієв, захопивши приміщення пожежної частини, та перетворивши її в свою приватну «резеденцію». Скоріш за все він образився на людей, які проявили своє громадське право в здійсненні управління країною та її територіальною частиною – Буковиною. Або даний громадянин боїться. Боїться того, що потрібно буде відповідати людям за всі кошти, котрі не пішли за призначенням. Звинувачення про захоплення будівлі обласної ради не є правдивими. Всі працівники можуть потрапити на робочі місця та здійснювати свої службові обов\’язки. І всі ці розмови щодо ультрас – є політичними інтригами.

peredplata