\”Ніхто, крім нас\” попереджує вас

"Ніхто, крім нас" попереджує васЗАЯВА
ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «НІХТО КРІМ НАС»
Протистояння влади та опозиції, війна олігархів між собою в Україні привела до трагічних наслідків, пролилась кров, з’явились жертви сутичок, людська смерть.

Сьогодні народ України знаходиться на межі братовбивчої війниі ми зобов’язані докласти максимум зусиль, щоб все це зупинити.

ПРЕЗИДЕНТ, ВЕРХОВНА РАДА, ПОЛІТИЧНІ ПАРТІЇ ДОВЕЛИ НАШУ КРАЇНУ ДО КРИЗИ!

ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «НІХТО КРІМ НАС» НАПОЛЕГЛИВО ВИМАГАЄ:
від президента, опозиції та політиків прибрати свої особисті амбіції, сісти за стіл переговорів та врахувати думку українського народу, не допустити кровопролиття, братовбивства, розколу України.
Те, що зараз відбувається-є спробою любою ціною спровокувати людей на непродумані дії, які тягнуть за собою страшні та необоротні наслідки.
ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «НІХТО КРІМ НАС» ПРОТИ ПРОЯВУ радикалізму, сепаратизму, нацизму в різних його формах, ПРОТИ насильницьких дій, спрямованих на посягання права, честі, достоїнства, віросповідання та свободи Українських громадян.
Кістяк нашої організації –це воїни інтернаціоналісти, учасники локальних конфліктів, військові запасу.
МИ -ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ! Ми не по чуткам знаємо, що таке ВІЙНА. Люди, які побували на війні, відрізняються самоорганізацією, дисципліною, витримкою та терпінням. Але всьому терпінню є своя межа.
МИ НІКОМУ не дамо уникнути відповідальності за ті дії, що привели наш народ до протистояння!
Політики в нашій країні втратили довіру громадян України.
Ми, як ніхто інший,знаємо ціну війні та вимагаємо, щоб нас почули. Ми – народ УКРАЇНИ.
ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «НІХТО КРІМ НАС» ПОПЕРЕДЖАЄ владу, опозицію, політиків – будьте благочинні, не забувайте, що саме цінне в цьому світі – це людське життя. Не чекайте, щоб люди втратили до вас всяке терпіння.

«НІХТО КРІМ НАС»

peredplata