Чечетов назвав представників діаспори \”виродками\”

Чечетов назвав представників діаспори "виродками"Введення санкцій проти української влади з боку США буде нелогічним, а тому малоймовірно. Таку думку висловив народний депутат з фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

\”Якщо влада США піде на такий крок, то це буде суперечити її позиції. Адже влада там сповідує принцип поділу влади. Я не можу уявити, щоб Барак Обама наказав судді когось відпустити. Так чому вони можуть хотіти цього від президента України? Суд один для всіх. Якщо влада США вимагає від української влади вплинути на суд, змінити судове рішення, то це буде означати, що вони висічуть себе на очах міжнародного співтовариства\”, – зазначив Чечетов.

Народний депутат упевнений, що влада США не піддасться на заклики представників українців за кордоном ввести санкції. Тих же представників діаспори, які звернулися до керівників США з проханням про введення санкцій, Чечетов вважає лжепатріотами.

\”Це виродки, а не патріоти. Справжні патріоти такого не заявлять. Батьківщина – як мати. І нормальний син, якою б мати не була, завжди буде її захищати. І він ніколи мати не зрадить. Якщо він покидьок і ублюдок, то він зрадить і рідну матір, і Батьківщину. Можна жити де завгодно, у тих самих Сполучених штатах, але якщо ти справжній патріот, то ти ніколи не віддаси Батьківщину, ніколи не будеш поливати її брудом. А це заяви лжепатріотів, які десь там далеко знаходяться, і поливають брудом\”, – вважає народний депутат.

Раніше українці Америки звернулися до керівництва США з проханням \”обмежити видачу віз і заморозити активи антидемократичного режиму\”, а також провести слухання в Конгресі з санкцій і майбутньої іноземної допомоги уряду України.
Джерело

peredplata