Чергова перемога здобута!

Заява фракції «За Батьківщину» у Чернівецькій обласній раді

Друзі! Побратими! Соратники!

Сьогодні ми з вами здобули чергову перемогу! Ставши спільно, ми зробили ще один великий крок до повалення бандитського режиму Януковича у країні! Сьогодні, у ряд з іншими областями, ми відрубали одну з голів «семиголовому змію» Януковичу – під тиском народу голова Чернівецької обласної державної адміністрації М.Папієв написав заяву про відставку.

Під тиском депутатів фракції «За Батьківщину» сьогодні була скликана позачергова сесія Чернівецької обласної ради, на яку були винесені всі питання, які ми готували раніше – це висловлення недовіри М. Папієву, заборона діяльності на території Чернівецької області партії регіонів та КПУ, звернення до силовиків із вимогою перейти на бік українського народу, передача всієї повноти влади на Буковині Народній Раді Чернівецької області.

Завдяки буковинській громаді, яка стояла під стінами Будинку з левами протягом цілого дня і пікетувала засідання сесії, під страхом народного гніву депутати голосували за згадані вище рішення, і всі вони були прийняті! Це наша з вами спільна перемога!

Частина депутатів нашої фракції разом з головою фракції Іваном Мунтяном сьогодні борються пліч-о-пліч з Героями України на першій лінії вогню – на Майдані Незалежності. Там залишається наш перший фронт, наш рідний бастіон.

Боротьба триває. Ми на досягнутому не зупиняємося ні в Києві, ні в Чернівцях. Справу потрібно довести до кінця.

Перемога буде!

Слава Україні!

Фракція «За Батьківщину» в Чернівецькій обласній раді

peredplata