Слава українським воїнам!

Слава українським воїнам!

Україна таки має армію. У Криму наші воїни проявляють справжній героїзм. Вони стійко витримують удари російських агресорів. Їх провокують та змушують здатися, перейти на бік Росії, а вони мовчки стоять на своєму. Була інформація, що одному загону солдат і офіцерів погрожували росіяни. Пригрозили перерізати їхніх дітей та дружин. Тоді офіцери забрали у казарми свої сім’ї, стали зі зброєю у руках, визначили територію, за яку не дозволили заходити нікому. Вони готові були померти за свою сім’ю, за свою дитину, за свою родину, за землю, за Україну. А росіяни не були готові померти. Тому відступили.

Нашим воїнам потрібна допомога.
Поки уряд, дипломати, світова громадськість шукають шляхів урегулювання конфлікту, нам треба допомогти нашим воїнам, чим можемо. Нехай люди телефонують їм і розповідають, що вся Україна готова взяти зброю у руки і стояти на смерть з Путіним. Воїнів не залишать один на один з ворогом.

Ми тішимося, що кожна область має шефство над кораблем чи військовою частиною в Криму. Буковина опікується кораблем морської охорони «Буковина». Тож голові облради варто зателефонувати командиру. Підтримати його. Якщо будуть якісь прохання – виконати обов’язково. Якщо там служать юнаки з нашого краю, нехай і їм телефонують рідні, друзі. Не шкодуйте для них добрих слів підтримки. Їм цього тепер дуже треба.

Раніше корабель «Буковина» брав участь в урегулюванні конфлікту на Тузлі. Тож у команди вже є якийсь досвід.

Не залишаймо моряків, вояків з ворогом на одинці. Будьмо з ними разом. Всі найвищі почесті нації віддаваймо їм у цей час за мужність і вірність Україні.

Вони нас не зрадили! Не зрадьмо й ми їх!

Петро Кобевко

peredplata