Син Азарова прикриває ректора-корупціонера

Син Азарова прикриває ректора-корупціонераОлексій Азаров, син екс-прем’єр-міністра Миколи Азарова, може бути причетний до корупційного скандалу в освіті.

За інформацією колишніх працівників Українського державного університету фінансів та міжнародної торгівлі, за результатами позапланової перевірки Київською прокуратурою було порушено кримінальну справу було порушено ч. 5 статті 191 КК, керівництва і ректор УДУФМТ підозрюються в перевищенні повноважень і розкраданні коштів сумою в 5 млн. грн. Але розслідування постійно гальмується, з цього приводу було відправлено декілька депутатських звернень.
За словами екс-працівників УДУФМТ, ректор Покрещук в приватній розмові зазначив, що його в разі чого прикриє Микола Янович. Під час журналістського розслідування вдалося встановити, що саме ректор був ніким іншим як науковим керівником Олексія Миколайовича Азарова, коли той писав кандидатську.

Ще одна деталь – магістром міжнародного права цього ж університету є ніхто інший, як Президент Віктор Янукович. Щоправда, на момент випуску Януковича з цього вишу він називався Українською академією зовнішньої торгівлі. Втім, очолював його той самий Покрещук.

Нагадємо, Олексій Азаров вже фігурує в скандалі довкола незаконного встановлення МАФів ТМ «Кулиничі» попри мораторій на встановлення малих архітектурних форм, що діє в місті Києві. До створення цієї фірми окрім Олексія Азарова, має відношення інший депутат-регіонал – Володимир Мисик.

Центр зовнішньополітичних досліджень ОПАД

peredplata