Продан не Продан, і «Рідне місто» не його, або Як Георгій Галиць до партії регіонів ходив

Продан не Продан, і «Рідне місто» не його, або Як Георгій Галиць до партії регіонів ходивДаремно Василь Продан на своїх сайтах почав виправдовуватися, що він не писав заяву до ПР, не він давав згоду балотуватися у депутати від регіоналів і т.д. Він це робив. Якщо виправдовується, то вже наполовину винний. А Продан винний в області на всі 100%. Він був радником Михайлішина від ПР. Він був смотрящим від Фірташа-Борісова. Сам генерал Москаль по це говорив. Але Бог з ним, з Проданом. Він уже жодного інтересу не представляє, як і вся ПР, якій він вірно служив усі ці роки.
Наш колишній колега Георгій Галиць недавно також служив регіоналам. Був навіть їхнім керманичем у фракції обласної ради.

Продан не Продан, і «Рідне місто» не його, або Як Георгій Галиць до партії регіонів ходив

І куди все подівалося? Розвіялося, ніби дим. А як щиро ще чотири роки тому Георгій Костянтинович клявся у вірності Статуту і підтримці Програми партії регіонів!
Й за якусь мить продав і Статут, і Програму. Кинув партію і сидить тепер, сараку, перечікує час, аби знову десь виплисти. У іншій партії.
Ми вітаємо Георгія Галиця з 4-річчям регіональства. Шкода, що не дожив він з регіоналами у злагоді і мирі до 19 березня, аби святкувати 4-ту річницю перебування у членах.
Тільки, Георгію, не уподібнюйся Продану: не відмовляйся і не виправдовуйся. Віднеси свій хрест до кінця.
Петро КОБЕВКО

peredplata