Новопризначений начальник управління СБУ в області Юрій Кіцул обіцяє працювати разом з громадськістю та змінити психологію спецслужби.

Новопризначений начальник управління СБУ в області Юрій Кіцул  обіцяє працювати разом з громадськістю та змінити психологію спецслужби.Сьогодні, після декількох годин перебування (втретє в Чернівецькій області!) на посаді, він запросив місцевих журналістів на першу прес-конференцію.
Серед завдань, які ставить керівник перед Службою – робота в рамках українського законодавства, спрямування зусиль задля неповернення корупції на Буковину, наповнення державного бюджету. Найголовніше ж завдання начальник управління бачить в тому, аби не допустити в краї проявів сепаратизму.
Обіцяє «дати дорогу молоді» та співпрацювати з громадськістю, «аби за діяльністю служби був цивільний контроль». На запитання, що робитиме новопризначений керівник з тим, що далеко не всі буковинці бажають бачити зараз його на посаді керівника управління, Юрій Кіцул запевняє, що сідатиме за стіл перемовин та дослухатиметься до громадськості. Тільки таким шляхом, за словами керівника Служби, буде знайдено компроміс.
Управління СБУ в області закликає буковинців цілодобово звертатися до оперативних чергових підрозділів СБУ та повідомляти інформацію стосовно загроз державній безпеці, загроз терористичного характеру та з інших питань, котрі входять до компетенції Служби безпеки.
За номером «гарячої лінії» – 03722 54 02 04 можна також звертатися до представників СБУ стосовно з’ясування долі громадян, які зникли під час акцій протесту – їх розшук буде здійснюватися спільно з органами внутрішніх справ України
Наталія БРЯНСЬКА

peredplata