Афонські старці наклали анафему на \”біснуватого\” Путіна, \”лжепатріарха\” Кирила та українських зрадників. ВІДЕО

Афонські старці наклали анафему на \"біснуватого\" Путіна, \"лжепатріарха\" Кирила та українських зрадників. ВІДЕОСвященики засудили російський уряд за прагнення війни.

Афонські старці наклали анафему за гріховні грабежі, обмани та прагнення до війни на ряд українських та російських священиків, а також російських чиновників.

Зокрема анафему наклали на президента РФ Володимира Путіна, Геннадія Зюганова, Володимира Жиріновського, Ірину Хакамаду та інших політиків, патріарха Кирила та ряд російських священиків, та цілого списку \”українських зрадників віри православної\”, серед яких першим був названий митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел (Савін).

Анафема у християнстві означає відлучення єретиків або непокаянних грішників від Церкви з оголошенням довічного прокляття. Усього існує 19 пунктів за якими православна церква може накласти анафему, серед них і прагнення до війни.

Як відомо, у травні 2012 року афонські старці передрікали загибель Віктора Януковича, після чого охорона екс-президента була значно посилена.

Нагадаємо, У суботу, 8 березня, петербуржці з плакатами \”Адольф Путін\” вийшли на Марсове поле, протестуючи проти імовірної війни з Україною.

Джерело

peredplata